Wallstickers

Mange mennesker går utroligt meget op i indretning og bruger lang tid på at planlægge indretningen i deres bolig. Indretningen skal være personlig, elegant og unik, samtidigt med at boligen skal være funktionelt indrettet. Denne stræben efter at gøre sin bolig personlig er et evigt tema i boligprogrammer, og der opstår hele tiden nye trends, som kan være med til at skabe en personlig og velindrettet bolig.

En forholdsvis ny trend inden for indretning og design er de såkaldte wallstickers. Wallstickers er en særlig form for klistermærker, som kan hænges op væggen eller andre steder, som fx døre og vinduer.

 

Brug af wallstickers

Wallstickers er særdeles praktiske, fordi de er forholdsvis nemme at sætte op, samtidigt med at de er nemme at fjerne igen. Hvis man gerne vil have et særligt mønster, motiv eller tekststykke siddende på væggen, kan det være stort set umuligt at lave med maling. Det kræver skabeloner, og selvom man endda har en skabelon at male ud fra, bliver det som regel aldrig rigtigt godt. Ved at benytte wallstickers i stedet undgår man alt det rod med maling og skabeloner, og man er garanteret, at motivet, eller hvad man nu kunne tænke sig på væggen, ser ud, som man gerne vil have, det skal se ud.

Når man skal sætte en wallsticker op væggen, foregår det på nogenlunde samme måde som med en papirplakat. Er der dog tale om en wallsticker af særlig stor kaliber, er der måske behov for, at man er mere end én person om at sætte den op. Det sikrer et optimalt resultat.

 

Forskellige wallstickers

Man kan få utallige forskellige wallstickers. Som sagt findes der både forskellige motiver, tekststykker, mottoer, slogans, farver, former, figurer og mønstre. Wallstickers findes også i forskelligt materiale. De fleste wallstickers er i dag lavet af folie, fordi det er et holdbart og fleksibelt materiale. Før i tiden lavede man ofte wallstickers af akryl, men det har vist sig ikke at være så velegnet. Uanset hvordan man godt kunne tænke sig sin wallsticker skal se ud, så har man god mulighed for at finde en wallsticker, som lever op til sin forventninger. Wallstickers fås mange forskellige steder på internettet og i forretninger, som sælger boligartikler. Hvis man bestiller wallstickers på nettet, kan man vælge mellem mange forskellige og eventuelt selv få lov til at designe sin wallstickes. Det er praktisk, hvis man søger noget specielt, eller hvis man gerne vil have den meget personlig.