Har vi brug for parterapi?

Når et forhold ikke lige går helt som man kunne ønske, så er der mulighed for at gå til parterapi, hvor der er en tredje person med til at finde løsninger på en masse problemer. Desuden vil denne tredje person typisk være en veluddannet terapeut, som giver dig og din partner den bedste mulige chance for at klare jer igennem en svær tid, og komme stærkere ud på den anden sige. Det kan være næsten umuligt at klare alene, og så er det guld værd at få noget hjælp til det, så det ikke går i stykker alligevel.
Perterapi er noget af det mest fantastiske vi har, fordi det sjovt nok hjælper par med at holde sammen. For mange kan det lyde som en nem ting, men har man været i et parforhold før, ved man også at det kan være svært at holde sammen, og det er ikke alle tider der er lige sjove. Der kommer til at være nogle tider hvor i bare er trætte af hinanden, og hvor der virkelig er langt imellem de dage hvor det bare er fest og glade dage, men disse tider skal man ikke lade sig gå på af, hvis man kan have gavn af at snakke med en parterapeut.

Der er ingen skam over at gå til parterapi

Det kan godt være du tænker at det er en falliterklæring at gå til parterapi, men det er faktisk lige det modsatte. Det er godt nok en erkendelse af at man ikke kan klare det selv, men det viser også en stor vilje til alligevel at komme igennem det, og viser at man stadig gerne vil den anden person. Derfor er der slet ingen skam i at man går til parterapi. Det giver jo ikke nogen mening, hvis det skulle være negativt, at ville have forholdet til at fortsætte. Tværtimod så vælger man ikke den nemme måde at klare tingene på, men vælger den svære, der til gengæld også giver mest i den anden ende.

Hvis der ikke er nogen tydelig grund til at der er behov

Måske er det bare det travle liv i det indre København, der gør at det er svært at holde sammen på det hele, eller måske er det noget helt andet. Der er ikke noget der er småt, og der vil altid være hjælp at hente, hos en der kun vil jer det bedste, til parterapi.