Så skal der købes julegaver!

Nu er julen lige på trapperne, og folk er allerede begyndt at jule-shoppe som gale. Jeg er selv ikke rigtig kommet igang endnu, men jeg skal ud og kigge på ting og sager her i løbet af ugen, og især her i weekenden.

Min gode veninder har foreslået at vi skal tage en tur ind forbi wellnesskompagniet der ligger på Østerbro, for at se om man kan finde nogle gavekort eller noget på den måde. Det er i hvert fald en gave, som jeg selv ville blive rigtig glad for, og jeg tror i den grad også, at det lige er noget for min kære mor. Nu må vi se hvad jeg finder ud af. Jeg skal nok lige komme med en opdatering til jer herinde på bloggen, når jeg har fundet ud af noget mere.

Ellers har jeg også tænkt at striktrøjer og sådan noget i den stil kunne være ret cool at få i gave her i år. Det virker i hvert fald som om at det er ret populært her for tiden. Det er jo også dejligt med noget varmt tøj her om vinteren.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvad I har af planer for julegavekøb her i år. Det kunne være meget sjovt, hvis vi alle sammen kan udveksle gode idéer her på bloggen. Jeg håber på at se en masse gode forslag i kommentarfeltet.

Glædelig jul, folkens. Jeg håber I kommer til at få en riiigtig dejlig en!