Hvor kan jeg laÌŠne penge

Hvor kan jeg låne penge?

Skal man ud at låne penge, kan det til tider være svært at overskue lånemarkedet, da der er utallige låneudbydere. Først skal man overveje, hvilket lån man skal optage for derved at begrænse mulighederne en smule. Skal man optage et boliglån, vil man typisk skulle have et kreditforeningslån.

Dette optager man gennem en bank, som står for alt det praktiske. Hver enkelt bank har som regel tilknyttet én kreditforening, så det vil være en fordel at forhøre sig flere steder. Er man derimod på udkig efter eksempelvis et forbrugslån af den ene eller anden art, er der straks langt flere muligheder.

Ønsker du at skifte bank, men er i tvivl om de forskellige elementer, du skal tage hensyn til? Så læs disse guidelines forinden.

Lån online

Der er først og fremmest altid den mulighed at spørge i sin bank. Ulempen er her, at banken altid skal vide, hvad pengene skal bruges til. Samtidig vil de se din økonomi nøje igennem inden de afgør, om de vil låne til dig. En anden mulighed er derfor at undersøge markedet for online låneudbydere, som har været meget voksende gennem de seneste år. For at skabe sig et overblik over muligheder kan man med fordel anvende sider som moneybanker.dk, der giver en oversigt over alle online udbydere på markedet.

Ved blot at angive det ønskede lånebeløb samt din alder, sorterer siden i låneudbydere, så du kun får vist dem, der er relevante for dig. I oversigten kan man se, hvor store lånebeløb, der kan lånes, hvor lang tilbagebetalingstid man kan vælge samt de forskellige udbyderes renteniveau. Desuden kan man se, hvor lang svartid hver enkelt udbyder har. Ud fra denne oversigt kan man således vælge de udbydere, som er mest interessante og ansøge hos dem.

Her vil det altid være en fordel at ansøge flere steder for at få flere tilbud til at sammenligne. Ved at sammenligne flere tilbud har man således større chance for at få det lån, der har de bedste vilkår i forhold til sine behov.