Lav elegant servietfoldning til din fest

Lav elegant servietfoldning til din fest

Du kan lige så godt gøre så meget ud af det som muligt når du holder fest. Det handler om at finde en god discokugle, at finde røgmaskine og andre, lignende ting. Generelt vil alle disse ting være med til at gøre, at folk bliver imponeret og generelt føler sig underholdt. Noget du kan gøre er at imponere med servietterne. Hvor de fleste blot køber en helt almindelig, flad serviet og placerer på tallerkenen kan man gøre så meget andet. Noget af det nemmeste man kan gøre er at folde servietten helt ud. Dernæst kan man lave en slags trompetform og placere servietten i glasset. Det er noget, som de fleste gjorde i 90’erne og det er ikke så udbredt mere. Som de fleste andre ting vil man dog opleve, at det formentligt snart bliver moderne igen. Sådan er det nemlig med disse ting, som tidligere har været på mode. Der findes også mere elegante typer af servietfoldningsmetoder.

Få hjælp til at folde dine servietter

Har du inviteret omkring 50 mennesker til din fest vil du opleve, at du skal folde rigtig mange servietter. Og hvis du vælger en avanceret form for foldning kan du ende med at bruge flere dage på projektet. Her er det godt at række en hånd ud til folk. Generelt er folk nemlig gode til at spørge om man har brug for hjælp. Og hvis man siger ja, så vil folk være søde til rent faktisk at hjælpe. Meget ofte er man dog så høflig, at man med det samme siger nej selvom man rent faktisk har brug for den hjælp man bliver tilbudt. Har man mange servietter der skal foldes kan man med fordel sige, at man har brug for hjælp. For hvis folk har overskud og kompetencer til at folde kan de hjælpe med det. På den måde vil det nemlig gå langt hurtigere.

 

Hvis man får hjælp fra tre personer vil det ikke tage længere tid end en enkelt aften at folde alle de servietter man skal bruge. Det er dog vigtigt, at man sørger for at tage højde for, at dem, som skal hjælp en, skal lære at folde servietterne.

Lær andre at folde servietter

For selvom du sætter pris på hjælpen fra dine venner eller familie ønsker du selvfølgelig også, at det bliver gjort ordentligt. Her er det vigtigt, at du vælger nogle af dine venner, som er kreative. For du vil uden tvivl have nogle mennesker i din omgangskreds, som ikke er gode til at folde servietter. Der vil ikke gå lang tid før de sidder med en krøllet serviet i hånden og du har dermed spildt din tid på at lære dem at folde servietter.

 

I stedet kan du lige så godt fra starten af vælge nogle, som du ved kan udføre opgaven. Du kan også se på videoer på siden de-sjove-jokes.dk/servietfoldning/, hvor der er videoer af mange forskellige foldeteknikker. Så kan I sammen sidde og afprøve de forskellige teknikker og de forskellige typer af servietfoldning.