Lækre og enkle plankeborde på Sjælland

Lækre og enkle plankeborde på Sjælland

Går du efter et plankebord, som er både enkelt og smukt forarbejdet, så er det et godt bud at lede efter det hos Green Scandinavia. De producerer bæredygtige plankeborde i forskellige varianter, og de er superlækre.

De fås i flere størrelser og farver, så de passer perfekt ind i de fleste hjem. De laves også gerne i helt individuelle mål.

Danske bæredygtige plankeborde

Disse lækre plankeborde er produceret i Danmark af danske fyrretræer. De er håndlavede, og produktionen er bæredygtig. For at understrege det og for at hjælpe naturen godt på vej, så bliver der plantet flere nye fyrretræer, når der bliver fældet nogle, der skal bruges i produktionen af plankeborde.

De nye træer plantes ud i danske skove i samarbejde med organisationen Plant Et Træ. Når du køber et bæredygtigt plankebord hos Green Scandinavia, får du et certifikat, der dokumenterer det bæredygtige koncept.

Køb et unikt plankebord

Når du køber et plankebord, så får du et helt unikt produkt. Alle træer er forskellige, og derfor bliver hvert enkelt bord også unikt. Årene kan gå forskelligt, og strukturen kan være forskellig.

Bordene kommer i flere standardmål, men du kan også få skræddersyet et bord, så det bliver nøjagtigt, som du vil have det. Der findes borde med tre planker og borde med fire planker. Det betyder noget for looket.

Der er flere forskellige smukke og naturlige indfarvninger at vælge imellem, så også i forhold til farven er der et valg, der skal træffes.

Hos Green Scandinavia får du bæredygtige plankeborde, som alle sammen er helt unikke i design, farve og størrelse.

Designmæssigt fremstår bordene smukke og stilrene, samtidig med, at de bærer en del af naturen ind i hjemmet med sine brede naturlige planker. De vil klæde ethvert hjem. Se på udvalget af modeller.