Kviklån og tirsdag

Så er det edderbankemig godt nok blevet mandag, og jeg er allerede ved at broke, og det er altså godt nok lige en smule irriterende må jeg nok have lov at sige. Det er også af den grund, at jeg har brugt en del tid på at sidde og kigge rundt på nettet, efter muligheder for lån og så videre. Jeg har fundet ud af, at man kan tage kviklån på nettet, fx her: http://kviklaan-nu.dk/.
Det er i hvert fald en måde, hvorpå jeg kan komme ud af mine pengeproblemer lige foreløbigt, men problemet forsvinder jo desværre ikke helt, for jeg kommer bare til at skulle betale disse penge tilbage også, og det er jo en smule tamt, men der er jo ikke nogen andre måde. Så skulle jeg være rigtig heldig, og måske lige finde en bunke penge ude i skoven eller noget, men jeg tvivler ret meget på, at det kommer til at kunne lade sig gøre.

En god start på dagen

Det bliver bare ved med at ske for mig. Og nu sidder du sikkert og tænker over, hvad det egentlig er der altid sker for mig, og lige præcis det har jeg tænkt mig at fortælle dig lige nu! Det der altid sker er, at alt jeg gør bare lykkedes, og det er jeg så glad for. Jeg er virkelig en god person at have med i et projekt, for så kan det næsten ikke gå galt, for jeg er så heldig. Jeg har lige taget mig et ekspress lån og så skal jeg ud og spendere lidt for at fejre, at jeg er så god til at få ting til at ske. Det er nemlig lige det jeg kan!

Og nu videre til noget lidt mindre interessant end mig, nemlig jer. Ej okay, det var bare for sjovt, jeg tror faktisk at stort set alle jer, der læser dette er væsentlig mere interessant end jeg, men det skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige, for jeg kender ingen af jer.