Book flotte selskabslokaler tæt på Aarhus

 

På Djursland, Ikke langt fra Aarhus, holder Kystvejens Konferencecenter til. Her findes der lækre selskabslokaler, som er klar til at danne rammen om jeres fest. Hvad enten i skal holde firmafester, fødselsdage, konfirmation, bryllupper eller andet, vil der blive taget hånd om jeres ønsker for festen. Enhver fest er forskellig, og der tages højde for jeres individuelle ønsker, da målet er at skabe en fantastisk fest for jer.

Placeringen af lokalerne på skønne Djursland gør, at i både vil være tæt på strand og skov. Det betyder, at i får oplevelsen af den idylliske natur samtidigt med, at Aarhus kan nås på en lille time. Stedet er derfor ideel for dig eller jer, der ønsker at holde en mindeværdig fest i flotte omgivelser. I vil opleve, at stedet og omgivelserne har sin helt egen charme og ser godt ud både i sensommerens aftensol såvel som en snebefængt vinterdag.

conference-1325251_960_720

Lækker mad og vin

En god fest skabes ikke kun på grund af lokation. Mad og drikke spiller også en væsentlig rolle. En god madoplevelse vil ofte associeres med en god fest og omvendt. Hvis du vil finde selskabslokaler, der både har en god beliggenhed og mad i topklasse, kan du få inspiration her http://www.kysthotellet.dk/restaurant-og-vaerelser/reception-og-fest/. Kystvejens Konferencecenter har kokke ansat, hvis mål er at gøre madoplevelsen til din fest unik. De er dedikerede og sætter en ære i at lave lækker mad. I praksis betyder det, at stort set alt mad laves fra bunden, og der stræbes efter at anvende råvarer af høj kvalitet. Hvis der er mulighed for det, anvendes lokale råvarer. Ved at anvende lokale råvarer bruges sæsonbestemte madvarer og samtidigt støttes lokalsamfundet. Derudover anvendes der sæsonbetonede råvarer og delikatesser, som er friske og fulde af smag.

En god madoplevelse til en fest skabes desuden ved at være åbne over for kundernes ønsker. Hos Kystvejens Konferencecenter er det en topprioritet at være lydhøre over for kunderne og kreere den mad, som falder i kundens smag. Inspirationen findes i alt lige fra det hjemlige danske køkken til de mere eksotiske køkkener rundt omkring i verden. Vinen er nøje udvalgt, og bliver importeret fra diverse vinproducenter i forskellige lande. De nøje udvalgte vine er med til at sætte prikken over i’et og skabe en samlet unik madoplevelse.

En fest som vil blive husket

Hvis i ønsker at holde en fest, som vil blive husket af jeres gæster, bør i overveje de flotte selskabslokaler i Kystvejens Konferencecenter. Selv for større selskaber er det ingen hindring, da det største lokale har plads til 200 spisende gæster. For folk, der kommer langvejs fra, vil der desuden være mulighed for overnatning, da der er ca. 160 værelser til rådighed. Din fest kan altså bruges af venner og familie som anledning til at få en hel weekend tæt på Aarhus.

Grib telefonen allerede i dag og få booket de lokaler, du altid har drømt ud. Begivenheden vil uden tvivl blive både personlig og hyggelig, og gæsterne vil gå derfra mætte og glade.