Et kursus i Project giver dig styr på tidsplanen

Et kursus i Project giver dig styr på tidsplanen

Har du brug for en struktureret og effektiv planlægning af projekterne? Det kunne være en god ide med Project kursus (København). Her lærer du hvordan du opretter et projekt, tilføjer ressourcer, tilpasser formateringen og holder styr på fremdriften i projekterne. I alle kurserne vil du få en god sparring med en professionel instruktør. Kursusmaterialet er gennemarbejdet og af god kvalitet. Der medfølger også et opgavesæt som underbygger kurset.

Hvordan får du mest muligt ud af kurset?

Det er ikke nødvendigt med erfaring i Project for at deltage i kurset. Det kan dog være en fordel for dig hvis du har en smule kendskab til generel projektplanlægning. Grunden til dette er at der er en del begreber og arbejdsgange i den verden som det vil tage længere tid at forklare. Det anbefales også at du møder i god tid hver dag og er frisk og forberedt på dagens udfordringer. Det er vigtigt at kursisterne er arrangeret i kurset og du må meget gerne stille spørgsmål til instruktøren. Hvis du har mod på at lære en masse ny ting som, skal det nok blive et succesfuldt kursus. Der er tilfredshedsgaranti på kurset, så du er sikret at få den optimale oplevelse.

Hvilke Project kurser er der og hvad dækker de?

 

Der er fire kurser i Project, to på dansk og to på engelsk. Kurserne dækker grundlæggende materiale omkring Project og udvidet materiale.

 

På det grundlæggende kursus vil du blive introduceret til Project. Der vil være en gennemgang af en projektcyklus. Du vil lære de basale færdigheder, som opstart af planlægningen og opfølgning på projektets planlægning. Du vil også blive introduceret til hjælpeværktøjet og genveje i programmet. I det udvidet kursus vil der blive gået mere i dybden med oprettelse af opgaver, ressourcer, filtre og grupper. Du vil også lære at eksportere til Excel og oprette rapporter.