Drop den nye seng og køb en ny boxmadras

Drop den nye seng og køb en ny boxmadras

Senge er en af grundstenene i vores moderne samfund. Det er nemlig dem vi sover i, og søvn er noget af det vigtigste for et menneske – måske lidt med undtagelse af vand og mad. Søvn er nemlig et af de essentielle grundbehov, og det er på ingen måde noget, som man bør tage for givet. En række undersøgelser viser nemlig, at hvis man ikke får sin søvn, ja så kan det resultere i blandt andet angst, depression, fysisk ubehag og dårlig præstation på arbejdet.

Der er mange faktorer, som kan bidrage til kvaliteten af søvnen. Rigtig mange af disse kan man selv være med til at kontrollere. For eksempel ved at sammensætte den bedste seng overhovedet til sine egne behov. Når man siger sammensætte, så er det faktisk fordi, at man på ingen måde behøver vælge én seng, og så er det bare det. Sengeben, sengestolper, undermadras, bredde og højde kan varieres i en uendelighed – og så er der selvfølgelig det vigtigste, nemlig boxmadrassen. Boxmadrassen er nemlig kernen i sengen, og den skal derfor helst være fuldstændig perfekt.

Sov godt, blødt og ergonomisk korrekt

Du kender sikkert historien om prinsessen på ærten. Hende, som igennem så mange madrasser alligevel kunne mærke den lillebitte ært. I eventyret var det et tegn på, at hun var prinsesse, og at hun derfor fik prinsen. Sådan er det desværre ikke i virkeligheden. Her er en hård madras eller en irriterende fjeder ikke andet end gener for dig og din krop. Alt dette kan du dog forhindre, hvis du tager de rigtige midler i brug.

En boxmadras som passer til din krop og dine behov er den bedste måde at skabe en god og behagelig seng på. Boxmadrasser kommer i mange tykkelser og størrelser, og der er derfor rig mulighed for at variere og vælge. Med de mange valgmuligheder kommer desværre typisk også muligheden for at vælge forkert. Inden du køber en boxmadras er det derfor vigtigt, at du konsulterer enten eksperter på internettet eller eksperterne nede i butikken.

Her kan du få råd og vejledning til hvilken type madras du har brug for. Nogle mennesker har godt af at sove forholdsvist hårdt, andre har brug for at synke ned i madrassen og andre igen har brug for masser af fjedring. Det er noget med den måde, kroppen fungerer på, og den måde ryggen har det bedst.

En ny boxmadras kan spare dig for meget

Når sengen begynder at gøre ondt eller knage, så er der mange som med det samme bare går ud og investerer i en ny. Det kan også godt være, at dette er en nødvendighed. Men det kan lige så vel være, at det er nok at skifte boxmadras eller topmadras for at få komforten tilbage. Er dette tilfældet, så er det ærgerligt at have brugt penge på en hel seng. Tjek derfor altid først, om et skifte af madras kan gøre det, før du skifter det hele ud.