Sylvanian Families giver plads til fantasien

Sylvanian Families giver plads til fantasien

Noget af det, som rigtig mange børn elsker at lege med er Sylvanian Families. Det er rigtig hyggeligt at lege med de små søde dyr, som fungerer som menneske familier. De har tøj, huse, kæledyr og en masse andet. Det er helt perfekt til de børn, som virkelig elsker dyr, for her kan de få lov til at give dem en personlighed og lave en hyggelig lille familie til dem. Der findes rigtig mange forskellige ting til Sylvanian Families og det er kun fantasien der sætter grænser, når dit barn leger med det. Man kan få rigtig mange Sylvanian Families figurer og huse og man kan bygge sin egen lille verden op og leve sig ind i det, som var man der selv.

 

Man kan få forskellige slags huse til de forskellige familier og man kan sætte en helt by op, så de alle sammen har naboer. De kan få huse, der er i et træ eller nede på jorden. Dit barn kan helt selv bestemme hvilke dyr, der passer bedst i hvilke huse og de får lov til at bruge fantasien når de leger med de små familier.

 

Børnene får nemt ved at leve sig ind i denne verden

Det er rigtig hyggeligt at lege med Sylvanian Families, fordi der er så mange muligheder i det. Man kan få de forskellige huse, men der hører også en masse forskelligt tilbehør til, så det virker som et rigtigt hus. De små familier kan få senge, mad, stole og en masse andet. På denne måde virker det som menneske familier, men det gør det bare endnu sjovere, at det er dyr. Det er en helt anden verden, men den ligger alligevel tæt på den verden, som dine børn kender og fantasien kan derfor blive brugt på helt andre måder, end den normalt kan.

 

Hvis dit barn elsker bjørne, kan de få en familie med bjørne eller de kan få med kaniner, hvis det er det de allerhelst vil. De kan også få alle de forskellige slags dyr der er, og selv bestemme om de alle sammen skal være venner eller om de skal være fjender. Det er nemt for børn at leve sig ind i denne verden og det er en fornøjelse at se.

Børnene vil elske at lege med Sylvanian Families

 

Der findes mange forskellige sæt indenfor Sylvanian Families. Man kan lave sin egen lille by, hvor der er en købmand og en tandlæge, så det virker som en by, som børnene kender til i virkeligheden. Dette er en anden måde at lege på og børnene kommer til at elske at lege sammen med sine venner og spille en familie hver. Der er mange positive ting ved at købe dette til dine børn og du er garanteret, at de bliver glade for det og kommer til at bruge rigtig mange timer på at lege med det.