Sådan får du mere plads med en køjeseng til dit barn

Sådan får du mere plads med en køjeseng til dit barn

Når du har børn i hjemmet, opdager du hurtigt, hvor meget plads der egentligt skal til. Selvom du troede, at et helt soveværelse til dit barn ville være nok, så løber I hurtigt tør for plads – der skal jo trods alt bruges meget gulvareal på alt barnets legetøj!

Det er der dog heldigvis en simpel løsning på: Du kan anskaffe sig en køjeseng til et barn, som både åbner op for mere plads på gulvet, men som også skaber et sjovt rum for dit barn at være i.

Hvad er en køjeseng?

En køjeseng til et barn kan komme i mange former og størrelser. Grundideen er dog, at barnets soveplads bliver hævet højere over jorden, end en seng typisk vil være. Ofte så højt oppe, at der er plads til, at barnet nærmest kan stå oprejst inde under sengen.

Men en køjeseng til et barn kan som sagt se ud på mange forskellige måder. Nogle køjesenge er helt basale; bare en seng på nogle forhøjede stativer. Andre køjesenge kan måske foldes ud. Eller have en klatrevæg på sig. Eller være designet som en brandbil, man kan kravle ind i.

Fordele ved en køjeseng til et barn

En køjeseng er også en god investering, fordi der følger mange fordele med. Den mest åbenbare er selvfølgelig, at I får mere plads på værelset, når gulvet under sengen bliver frit. Her kan dit barn have alt sit legetøj – eller måske en lille hygge-sofa?

Men en køjeseng giver også den fordel, at du lettere kan gøre rent under sengen. Det er vigtigt, da for meget støv under sengen kan føre til husstøvmideallergi. Du kan også bruge en køjeseng til ekstra opbevaring – ja, du kan endda installere skuffer og hylder i den – og så kan den også fungere som en ekstra soveplads, når dit barn skal have venner på besøg.