Prøv lykken med dating

Prøv lykken med dating

Er du træt af at være single? Så kan det være en rigtig god ide, at få oprettet en profil på en af de utallige datingsider, der findes på internettet. Mange danskere vælger, at oprette flere profiler på flere datingsider for at forøge deres chance for at finde den eneste ene. Nogle danskere har fordomme mod dating, men det kan man ikke udtale sig om, før man har prøvet det. Mange danskere finder den næste store kærlighed gennem dating. Tjek de forskellige datingsider ud og prøv lykken – måske sidder din store kærlighed derude og venter på dig?

Værd at vide om dating:

Inden du begynder at date, så er det vigtigt, at du er klar til at bruge tid på, at lære et nyt menneske at kende. Uanset hvor lang tid du har været single, så skal du mærke efter din mavefornemmelse. Indimellem er det vennerne, som godt kan presse på og dermed tvinge en til at gøre noget, som man egentlig ikke er helt klar til. At date skal være af egen lyst og du skal selv vurdere, hvad der skal stå på din datingprofil. Det er meget varierende hvor beskrivende folk er. En vigtig faktor er det billede, som du vælger at sætte på din profil. Et billede er altafgørende for, om en person finder dig interessant eller ej. Der findes som sagt mange datingsider på nettet og det kan være svært at gennemkue hvilken side, man skal bruge. På datingpilot.dk har du en oversigt over de danske datingsider, der bliver benyttet mest. Du kan læse danskers anmeldelser og se hvor mange stjerner de har givet datingsiden. Af datingsider findes der bl.a. match.com,  Be2.com, partnermedniveau.dk og mange flere. Det nemmeste er, at oprette en datingside på de attraktive hjemmesider og dermed bedømme den side, man bedst kan lide.

 

Kvinder har en tilbøjelighed til at ville skrive med fyren et stykke tid inden de mødes. Det er meget forskelligt i hvor lang tid et match skriver med hinanden via datingsiden. Typisk ender det med, at man skal betale for at kunne sende flere beskeder, så det egentlig bedst kan betale sig at udveksle numre. Nogle match vælger at ringe til hinanden hurtigt, så de bedre kan lære personen at kende i stedet for over SMS-beskeder.

Fordele og ulemper ved dating:

Fordelene ved at date er, at man kan finde et nyt menneske at dele resten af sit liv med. Man undgår dermed at være ensom, da man kan finde nogle nye vigtige personer i ens liv. Udover at lære nye mennesker at kende, så lærer man også en del om sig selv –uanset om daten er en fiasko eller en succes. Ved at date flere så finder man ud af, hvilken type man søger efter. Man bliver mere bevidst om hvilke egenskaber, der betyder noget for en. Ulemperne ved at date er, at man kan bruge unødvendig tid og energi på en person, som man enten ikke kommer til at mødes med eller som man kun ender med at date en gang. Samtidig bruger man penge forgæves, hvis der går lang tid uden at man finder det, som man søger. Derudover skal man være forsigtig med at date online, da man ikke kan være helt sikker på, hvem der sidder bag skærmen og skriver med en. Man kan risikere at skulle på date med en, som har udgivet sig for at være en helt anden.

 

Selvom dating er spændende og meget sjov, så skal man huske at passe på sig selv. Dating kan gå begge veje – man kan både ende med at blive sur og skuffet men også glad og lykkelig.