Pep huset op uden at vælte økonomien

Pep huset op uden at vælte økonomien

Hvis huset virkelig trænger til at blive frisket op, men økonomien ikke rigtig kan holde til det, så er der muligheder for at gøre lidt, uden at det behøver koste alverden. Det kan for eksempel være i forbindelse med et salg af huset, hvor køberne gerne skal blive interesseret, når de kommer på besøg. Her kan du læse, hvordan du frisker boligen op i forbindelse med et hussalg: https://tidensbolig.dk/frisk-boligen-op-og-oeg-chancerne-for-et-boligsalg/

 

Det handler blot om at tænke det igennem, før I går i gang, så der ikke kommer en hel del uforudsete udgifter, som ofte er dét, der sætter budgettet i vejret.

Overvej, hvad der er nødvendigt

Inden I går i gang, kan I overveje – og gerne over flere omgange – hvad der er nødvendigt lige nu. Især hvis økonomien er presset, men I alligevel trænger til at få malet, måske både ude og inde, eller et gulv skal skiftes, måske en radiator skal laves. Der kan være mange ting, men I er bare nødt til at prioritere.

 

Har I lidt penge at gøre med, kan I jo overveje, hvad der koster, og hvad I kan få billigt. Eksempelvis kan I måske finde noget billigt maling, så det i hvert fald kan komme på plads for et lavt budget.