Køb brugt IT udstyr

Køb brugt IT udstyr

I mange skoler kræves det af eleverne, at de hver dag medbringer en bærbar computer til skolearbejde. Hvis man som firma eller privatpersoner enten skal investere i nye computere til hele familien eller til alle sine ansatte, bliver prisen hurtigt enorm høj. Heldigvis kan man finde udmærket brugt IT udstyr såsom computere til kontoret eller til skolebrug. Papirgården i Grenaa på Djursland beskæftiger sig med meget forskelligt brugt IT udstyr og leverer produkter i hele landet med 2 års garanti. På denne måde kan man føle sig sikker på, at produktet man modtager er i den ønskede høje kvalitet.

Fordelene ved brugt IT udstyr

Udover at man kan spare en masse penge ved at købe IT udstyr brugt, gør man også en god gerning for miljøet. Det er en langt mere bæredygtig vej at gå, hvis man køber brugte computere, tastaturer eller andet til kontoret fremfor nye hver gang. Man får et produkt der virker som det skal, men til en meget lavere pris, end hvis produktet skulle købes som nyt.

Kvaliteten på brugt IT udstyr

En af de ting, der kan tilbageholde mange fra at købe IT udstyr brugt, er blandt andet, at der er en frygt for at udstyrets kvalitet er ringe, og at udstyret derfor hurtigt skal udskiftes igen. Dette bør man dog ikke frygte, da brugte computere sagtens kan fungere som nye, da de tømmes, renses og nulstilles inden de sælges brugt. Derfor er det en god løsning, hvis man ønsker en bærbar computer, en mus, et tastatur, en printer eller andet IT udstyr, og ikke er villig til at betale den høje pris det koster for at købe det nye produkt. Hvis du har brug for IT udstyr som en computer, en mus, et tastatur eller andet, så undersøg dine muligheder og foretag dit køb af noget brugt IT udstyr. Du sparer penge og får samtidigt et produkt, der virker, som det skal. Desuden foretager du en mere klimabevidst handling, da der ikke skal produceres en helt ny computer eller andet, men kun skal ændres på noget allerede eksisterende.