Køb billigt badeanstalten produkter lige her

Mange kender til problemet med håndsæber, som hurtigt begynder at smuldre og miste duften eller sæbedispenseren der hurtigt bliver beskidt eller går i stykker. Derfor anbefaler vi at du prøver en friskskåret håndsæbe fra Badeanstalten. Badeanstalten produkter er fremstillet efter klassiske metoder, og hver sæbe har sin helt unikke historie, udformning og duft, en simpel og rå æstetik som Badeanstalten altid vil bibeholde. Badeanstalten laver kun håndlavede sæber og de har et udsøgt sortiment der byder på en masse af spændende dufte.

Find de gode badeanstalten produkter billigt her

Sæber fra badeanstalten reducerer tørring pga. deres nøje udvalgte råvarer, efter gammeldags manér, som har et højt indhold af glycerin. Prøv evt. ’Drømmefragmenter’ fra Badeanstalten, som er en utrolig lækker cremet sæbe, som har en afrundet duft. Denne sæbe er velegnet til både krop og virker ikke udtørrende på hænderne, dog tværtimod og lige modsat. Sæben er desuden 100 % parabenefri. Helt klart en sæbe der skal duftes, føles og ses. Prøv også den håndlavede sæbe ’Barndomsminder’ fra Badeanstalten, som har en dejlig mild duft af appelsin og palmarosa, som har til evne at kunne vække minder frem fra barndommen, som du holder allermest nær.

Badeanstalten produkter

Håndlavet sæbe fra Badeanstalten er ikke blot en ren forkælelse for din krop, både som hånd- og kropssæbe men også suveræn som ansigtsrens, til at fjerne dagens makeup og andet snavs. Du kan bruge den, når du er i bad som en skøn kropssæbe eller du kan skumme dine hænder godt ind i sæben og rense dit ansigt med sæben. Du kan endda bruge sæben flere gange om dagen pga. dens mild hed. Sæber fra Badeanstalten bliver fremstillet i små portioner, da de alle er håndlavede, og hældes i fine træfade hvor de så får lov at hvile i 24 timer. Herefter skæres sæben så ud i et flot og passende design og får lov til at modne i yderligere 3 uger. Denne proces gør at sæbens pH værdi falder og sæbens vandindhold fordamper. Denne intense proces, hos Badeanstalten, giver dig en yderst luksuriøs sæbe med et højt indhold af fugtgivende glycerin og olie, der hjælper dig af med eller modvirker tør hud.