Helstegt pattegris er nem mad til den store fest

Helstegt pattegris er nem mad til den store fest

Hvis du skal holde en fest for mange mennesker, kan det være en god ide for dig at vælge at servere helstegt pattegris for dine gæster. I en pattegris er der nemlig mad til 40 mennesker eller mere. Det er derfor en rigtig god mulighed for at servere noget lækker og rustik mad til dine gæster, hvor der vil være rigeligt af mad til alle. Læs mere her: http://www.fest-diner.dk/

Grisen egner sig godt til en lang række forskellige fester. Det kan være bryllup, rund fødselsdag, firmafest, vejfest eller lignende. Du har kort sagt rigtig mange muligheder, når du serverer gris. Hvis du køber den hos Fest Diner i Rander, får du mulighed for at vælge en lang række forskelligt tilbehør til den, ligesom du også har mulighed for at vælge, om du selv vil lave den, eller om det er en kok, der skal komme og gøre det for dig.

Grisen egner sig godt til en fest, der foregår udenfor. På den måde kan dine gæster nemt gå til og fra grillen og tage nogle stykker kød, når de er mere sultne. Det kan selvfølgelig også lade sig gøre at have grisen udenfor om vinteren. Der skal du så bare sætte kødet ind på fade. Der mister du så bare lidt af effekten ved, at dine gæster kan se den store flotte gris, der bliver grillet.

Vælg mellem selv at lave den eller at få en kok til det

Hvis du holder af at grille, kan det være en ide, at du selv står for at grille grisen. Det kan også være, at du har en ven eller et familiemedlem, der gerne vil stå for det. Der er noget arbejde i det, til gengæld er det også en billigere løsning. Det er derfor op til dig at finde ud af, om du har lyst til at bruge tiden på det. Det kan også være ærgerligt, hvis du ikke har tid til at nyde din egen fest. Så kan det måske bedre betale sig for dig, at du får en kok til at komme og lave det.

Du kan nemlig nemt få en kok til at komme. På den måde kan du selv være en del af festen. Det er selvfølgelig en lidt dyrere løsning. Til gengæld er det også meget nemmere, og du er sikker på, at den helstegte pattegris bliver helt perfekt.

Mange muligheder for lækkert tilbehør

Udover helstegt pattegris skal I selvfølgelig også have noget lækkert at spise til. Selvom kød er lækkert, kan det også blive lidt for meget, hvis det kun er det, som I får. Når du bestiller grisen hos Fest Diner, har du mulighed for at vælge en række forskelligt lækkert tilbehør til. Du får mulighed for at bestille fem gange tilbehør, tre gange dressing eller sovs og lækkert brød med smør. Du kan derfor være sikker på, at dine gæster nok skal blive mætte.

Der er meget forskelligt tilbehør, som du kan vælge imellem. Det kan for eksempel være forskellige former for kartofler og salater. Det kan være en god ide at vælge for eksempel to slags kartoftler og tre slags salater. Hvis dine venner og familie ikke er så meget til salat, kan du vælge tre slags kartofler og to salater. Der er altid nogle, der gerne vil have noget salat til. Du kan for eksempel bestille flødekartofler og ovnbagte kartofler med pesto. Det vil helt sikker smage lækkert sammen med det møre svinekød. Se alle dine muligheder for tilbehør, og hvordan du kan bestille en helstegt pattegris til din fest her: http://www.fest-diner.dk/helstegt-pattegris