Her finder hårde hvidevare til erhverv på Grønland

Her finder hårde hvidevare til erhverv på Grønland

Mig og min kone er ejere af en catering virksomhed i Nuuk, Grønland. Vi har haft mange problemer med at finde det rette udstyr til vores køkken. Tit og ofte er det rigtigt dyrt at få fragtet hårde hvidevare erhverv til Grønland.

Derfor er det alfa og omega at tjekke fragtpriserne før man laver sit køb. Man kan hurtigt finde et godt tilbud på et industrikøleskab, men fragten kan løbe op i flere tusinde kroner og tilbuddet kan derfor ikke betale sig i længden.

 

Hårde hvidevare erhvervHårde hvidevare erhverv Grønland i god kvalitet

Efter lidt søgen på nettet fandt jeg frem til Elplus.gl. De tilbyder netop nu gratis fragt ved køb over 2000 kr. Derfor fik jeg fragtet min nye køkkenmaskine ganske gratis hele vejen fra Danmark. Jeg købte en Kenwood XL ELITE som er kvalitet hårde hvidevare til erhverv. Denne røremaskine fungerer fantastisk og er let at anvende.

 

Hårde hvidevare erhverv er svært at finde i Grønland

I mange år har mig og min kone ledt med lys og lygte for at finde kvalitets industri udstyr til vores køkken. Vi vægter kvalitet højt, derfor skal vores køkkenmaskiner også være af den højeste kvalitet. I flere tilfælde har vi været uheldige med vores køb. Vi har oplevet at betale kæmpe summer i fragt og få hårde hvidevare erhverv, som ikke lever op til den lovede standard på hjemmesiden. Derfor er vi superglade for at vi endelig har fundet en webshop, som holder hvad de lover. Her får vi kvalitets hårde hvidevare til erhverv til en fornuftig pris.

 

Dem vil jeg anbefale til køb af hårde hvidevare erhverv

Derfor vil jeg klart anbefale Elplus.gl, hvis du mangler hårde hvidevare erhverv. Vores Kenwood XL ELITE røremaskine fungerer stadig upåklageligt og vores næste køb bliver et industrikøleskab. Vores nuværende Industrikøleskab er ved at være træt af dage og det er netop gået op for mig hvor mange penge man kan spare i strøm ved at købe et nyt. Det er her vigtigt at kigge på energimærkningen, hvis dit køleskab har en stor volumen eller lign. Er der rigtigt mange penge at spare!