En træterrasse virker både sommer og vinter

En træterrasse virker både sommer og vinter

En træterrasse er bare en lækker ting at have adgang til, både sommer og vinter, om sommeren er det en naturlig forlængelse af haven, som selv på de varmeste dage ikke er ubehagelig at opholde sig på, fordi den aldrig bliver for varm.

Om vinteren kan du også godt opholde dig derude, hvis du vil opleve haven som den tager sig ud, når den er ved at gøre sig klar til at genopstå på ny, bare husk at tage godt med tøj på, eller vælg et bålfad så du kan holde varmen.

Byg en terrasse i lige præcis den træsort der passer dig, hvor der dog foretages en sondring mellem hårdttræ og de bløde sorter, hvor eksempler på de hårde sorter kan være mahogni og teak, der giver en træterrasse det eksklusive udtryk.

Hvor de bløde træsorter giver et andet indtryk, der kan siges at være lysere og mere frisk, fordi det netop er de lysere sorter som fyr og lærk, hvilket betyder at du kan tilpasse en træterrasse til nærmest alt eksisterende byggeri, og alt efter hvilket præg du gerne vil udtrykke.

Byg selv en terrasse eller få folk til det grove

Sidder dine hænder rigtigt på, så kan du i virkeligheden sagtens selv lave din kommende træterrasse, og det med relativt få udgifter og begrænset indsats.

De forskellige typer af træterrasser varierer normalt meget i pris, og vil afhænge mest af hvilken træsort og hvilken størrelse du gerne vil have, men som det er med så meget andet, så kan du spare mange penge hvis du laver det hele selv, hvor der er masser af vejledninger til at gøre det på nettet.

Husk at uanset hvilken træsort du vælger, så skal træet vedligeholdes jævnligt, og omfanget af vedligeholdelsen vil afhænge af den specifikke træsort, hvor du godt kan vælge at lade ædeltræ være, men der skal du tænke på at det skifter farve.

Hvis du i dag har en gang fliser som terrasse, så kan du sagtens lægge en træterrasse oven på fliserne, hvilket betyder at du ikke behøver starte med at ændre på det eksisterende, men kan lægge træ direkte ovenpå.

Du kan også få hjælp af professionelle til arbejdet. Det er trods alt noget af en opgave, og med en professionelt hold ved du, at du bliver tilfreds med resultatet. Erfaring er nemlig meget værd til denne slags projekter.