Drømmer du om et træbord? Sådan vælger du den rigtige bordplade i træ

Drømmer du om et træbord? Sådan vælger du den rigtige bordplade i træ

Har du længe drømt om at placere et smukt træbord i din spisestue og give rummet en forandring? Træborde kan være dyre og svære at holde pæne. Hvis du har små børn, har det måske være din største hindring i ikke at investere i et træbord. Men tvivl ikke – du har mulighed for at bestille din træbordplade billigt og ovenikøbet i specialmål.

 

Hvilket udtryk ønsker du?

 

Det kan være svært at forestille sig, hvilken træsort, der bedst tager sig ud i hjemmet. Træsorterne kan blandt andet være med til at skabe en nordisk stil, hvis du især ønsker at lægge vægt på naturen i din indretning. Den nordiske stil er ofte forbundet med en lys og minimalistisk indretning, der bærer præg af idyl og hygge. Derfor bør du overveje træsorter som lys ask eller bøg.

 

Skab et unikt resultat med olibehandling

 

Hvis du ikke er helt tilfreds med træsorten i sig selv, kan du altid vælge at tilkøbe en oliebehandling. En sådan behandling kan give træsorten lidt ekstra liv og gøre resultatet fint og unikt. Hvis du gerne ville have det lyse udtryk, kan du enten prøve naturolien, eller den hvide olie. Hvis du vil læse mere om, hvordan du vælger den rigtige træbordplade til budgetvenlige priser, kan du læse mere her https://mifapladen.dk/traebordplader.

 

Et moderne udtryk?

 

Et træbord kan give dit hjem lidt rustik, men også varme og intensitet. Hvis du blot vælger at købe en bordplade i træ, kan du tilkøbe bordben, der fuldender udtrykket. Træsortens overfladestruktur og kanter kan hjælpe dig i retningen af, hvilke bordben, der kunne passe. Hvis du går efter det moderne udtryk, kan du med fordel kombinere træ og metal.

 

Giv dit hjem kant allerede i morgen

 

Hvis du allerede nu er kommet tættere på en beslutning, er du klar til at skræddersy dit helt eget træbord. Ved selv at tage stilling til mål, design og behandling, sikrer du, at din indretning får en rød tråd.