Det kan du lave til en venne-aften

Det kan du lave til en venne-aften

Går du også og mangler nogle gode ideer til, hvad du kan foretage dig på din kommende venne-aften? Måske er det blevet din tur til at arrangere noget til jeres venne-aften, og du har ingen anelse om, hvad det kunne være? Så er du kommet til den rette artikel. Her får du nemlig nogle gode ideer til, hvad dig og dine venner kan lave på jeres næste venne-aften – for eksempel med specialøl.

Afhold en ølsmagning

Det første du kan arrangere på jeres næste venne-aften er en ølsmagning med diverse Specialøl. Specialøl er sikkert ikke noget, I normalt begiver jer så meget ud i, og derfor kan det være rigtig sjovt faktisk at få lov til at nørde lidt rundt i specialøl. Derudover er specialøl også ofte beriget med lidt flere procenter, som jo er med til at gøre jer lidt fulde. Det er især godt, hvis det er det, som er meningen med jeres venne-aften. Ellers kan man jo også ofte finde nogle specialøl uden alkohol, som man kan bruge, hvis man ikke har lyst til at drikke de almindelige specialøl.

Lav en drinks konkurrence

Det næste du kan arrangere på jeres næste venne-aften er en drinks konkurrence, hvor dig og dine venner hver vælger en drink at servere for hinanden. Det er især godt, hvis du måske ikke er så vild med specialøl eller øl generelt. Så skal i under aftenen rangere de forskellige drinks og til slut finde en vinder. Vinderen skal så selvfølgelig være den drink, I bedst kunne lide. Denne lille konkurrence kan I også lave ved specialøl. Så skal I hver have nogle specialøl med til hinanden, som I så skal rangere til sidst på aftenen.

Afhold en masse lege og konkurrencer

Det næste du kan arrangere på jeres næste venne-aften er at afholde en masse lege og konkurrencer. Det kan jo for eksempel være, hvem af jer, som der kan drikke en specialøl hurtigst, eller det kan være, hvem der kan lave den hurtigste drink. Dog behøver det ikke have noget med alkohol at gøre, når du skal finde på disse lege. Det kan også være nogle sjove børnelege, som du gør mere voksent. For eksempel er tip en 13’ner altid sjovt ved folk, man kender godt. Her kan du så finde på nogle sjove spørgsmål om de forskellige gæster. Spørgsmålene kan for eksempel tage udgangspunkt i jeres tidligere oplevelser sammen.