Bliv inspireret af det fede tøjmærke Masai

Bliv inspireret af det fede tøjmærke Masai

Er du en kvinde, der godt kan lide personlig stil og muligheden for at skille sig lidt ud. Så er det danske mærke Masai som findes på hjemmesiden her helt sikkert noget for dig. For her finder du en masse spraglede farver, flotte mønstre og smarte designs. Inspireret af det flotte tøj, som kvinderne går rundt i i Afrika. Som er refortolket og lavet om til fede designs, der er med til at give en den personlige stil. Mangler man en guide til, hvordan man skal klæde sig med alle de fede styles, er det også noget af det, som man finder her.

 

Klæd dig efter din kropstype med Masai

Når man skal finde noget tøj, der klæder en. Så handler det også om, at man finder noget, som passer til den kropstype man er. Der er nogle styles, der sidder bedre på en pæreform, end de gør på en timeglasform. Så det handler i første omgang om, at man skal kende sin kropstype. Hvis man er timegalsformet, er det for eksempel en god ide, at få efter designs, som går ind i taljen. Det er med til at skabe noget mere figur, og får samtidig også en til at se slankere ud, da man fremhæver det tyndeste sted på kroppen. Hvis man i stedet for har en æbleform, er det med at skabe fokus på flotte ben, eller fremhæve kravebenene. Her ved man bedst selv, hvor ens individuelle gode punkter sidder. Det forskellige tøj, som man finder på hjemmesiden, er selvfølgelig lavet til at passe de forskellige kropstyper, så man kan fremhæve sine gode sider.

 

Masai giver dig mange muligheder

 

Med det fantastiske design på de forskellige ting, er der også en god chance for at finde noget tøj, hvor man har muligheden for at skille sig lidt ud. Ønsker man ikke at ligne alle de andre, så er det her, man finder noget specielt. Klikker man sig ind på hjemmesiden, kan man samtidig også få en ide til, hvordan man kan sætte de forskellige styles sammen. Så hvis man går efter et bestemt look, så er der en god chance for, at man får inspiration til dette her. Så hvis man mangler det perfekte outfit til en bestemt lejlighed. Så kunne det være, at det var lige her, man fandt det, som man ledte efter til dagen.